Nieuwbouwproject in het dorp van Zoersel

De karaktervolle woonsite DORP omvat een mix van 1 tot 3 slaapkamerappartementen en 9 woningen.

Aan de straatzijde bevinden zich twee kleinschalige residenties. In het linkse gebouw zijn appartementen van 75 - 110 m² ondergebracht. Het rechtse pand biedt onderdak aan twee appartementen met elk een eigen ingang.

Centraal in het groene woonpark liggen 6 gekoppelde ruime dorpswoningen met tuin. Aan de zijkant vind je er nog eens 3. In de bijpassende residentie zijn 10 appartementen gehuisvest. Als bewoner parkeer je je wagen op een van de 42 ondergrondse privéparkeerplaatsen en er zijn zowel onder- als bovengronds gemeenschappelijke fietsenstallingen voorzien.

WONINGEN

Stijlvol wonen pal in het midden van het dorp met een ruimtelijk gevoel? Kies dan voor een woning van Jones Construct. De kwalitatieve en natuurlijke materialen vallen meteen op. Creëer een warme thuis voor je gezin waar je met plezier familie en vrienden ontvangt.

De sfeervolle woningen van 176m2 zijn voorzien van een eethoek met open keuken, een comfortabele leefruimte, een aparte berging, hal en gastentoilet. Een knusse tuin met terras en tuinberging vervolledigen het geheel.

Op de verdieping vind je een nachthal, een badkamer en 3 slaapkamers. De master bedroom kan eveneens voorzien worden van een dressing.


APPARTEMENTEN

Voor elke levensfase en gezinssituatie hebben we een passende woonoplossing. Helemaal op jouw maat!

Een stijlvolle start (appartementen A en B)

Ben je jong, ondernemend? Ga je samenwonen, kijk je uit naar een eigen woonst of zoek je een pied-à-terre? Liefst eentje die duurzaam en functioneel is? Maar ook stijlvol en praktisch zodat je zeker bent van voldoende comfort? Deze compact uitgevoerde appartementen met twee slaapkamers vormen de ideale uitvalsbasis. Proef van het leven en maak plannen voor de toekomst.

Een bruisend gezinsleven (appartementen C verdieping 2)

Een warme thuis in het midden van het dorp voor jou en je gezin. Met scholen, openbaar vervoer, winkels en bibliotheek vlakbij heb je alles binnen handbereik. De ruime appartementen met twee of drie slaapkamers (met mogelijkheid tot inloopdressing) en dakterras bieden een fijne omgeving om op te groeien, terwijl elk gezinslid toch de nodige privacy geniet. Gezelligheid troef.

Luxueus genieten in alle comfort (appartementen C gelijkvloers en verdieping 1)

Zijn je huis en tuin wat te groot geworden? Ben je al het onderhoud beu? Lonken de voordelen van zorgeloos wonen in een luxueus afgewerkt appartement met terras? Dan is misschien de tijd gekomen om te gaan genieten. Deze kwalitatief hoogstaande appartementen bieden plaats aan twee slaapkamers. Ideaal als er een gast komt logeren. Of misschien wordt het wel die hobbykamer waar je al zo lang van droomt.

Locatie

Bekijk de ligging op Google Maps via deze link.

Nieuwbouwproject
Benieuwd naar meer?   Voel de sfeer