DORP Woning B te koop in Zoersel

DORP Woning B te koop in Zoersel
Verkoopprijs

€ 439.000

Ref. DORP Woning B
5 slaapkamers
gesloten bebouwing
bewoonbare opp. 176 m²

Alle 3D beelden zijn niet bindend en louter ter presentatie

Stijlvol wonen pal in het midden van het dorp met een ruimtelijk gevoel? Kies dan voor een woning van Jones Construct. De kwalitatieve en natuurlijke materialen vallen meteen op. Creëer een warme thuis voor je gezin in een groene, harmonieuze omgeving waar je met plezier familie en vrienden ontvangt.
Deze sfeervolle halfopen woning van netto 176m2  ademt ruimte uit : inkomhal met gastentoilet, de leefruimte en de woonkeuken met handige aanpalende berging baden in het licht door de grote raampartijen. Een knusse zuidgerichte  tuin met terras en tuinberging vervolledigen het geheel.
Op de verdieping vind je een nachthal, een badkamer en 3 slaapkamers. De master bedroom kan eveneens voorzien worden van een dressing. Een extra werkruimte of hobbykamer nodig? Er is nog een vaste trap voorzien naar de 2° verdieping die ingericht kan worden met 2 extra slaapkamers & een douchekamer. De technische ruimte is hier ook voorzien. 
Ondergronds zijn de parkeerruimtes en kelderbergingen ondergebracht die bij de woning dienen te worden aangekocht. De fietsenbergingen zijn inbegrepen in de prijs.
Wil jij inzetten op verbindend wonen, duurzaamheid en een kwalitatieve afwerking? Deze BEN woning heeft vele troeven: vloerverwarming in de woonruimte, ventilatiesysteem type D, warmtepomp, domotica type Niko Home Control, zonnepanelen, realistische budgetten voor keuken en badkamer én wordt opgetrokken in onderhoudsvriendelijke materialen. Het fiscale voordeel krijg je er als bonus bovenop. Nog een meerwaarde? De fraai aangelegde gemeenschappelijke, onderhoudsvriendelijke tuin met 2 wandelpaden met als extra een petanquebaan met zitbanken.
Garanties? Er wordt verkocht onder de Wet Breyne met 100% voltooiingsgarantie. Prijs is excl. registratierechten op het grondaandeel en BTW op het constructiegedeelte (+ kosten koper)  
Werken zijn gestart - Oplevering voorzien medio 2024 

Indeling

Slaapkamer 21 m² (1e verdieping)
Slaapkamer 11 m² (1e verdieping)
Slaapkamer 11 m² (1e verdieping)
Badkamer 5,5 m² (1e verdieping)
Woonkamer 42 m² (gelijkvloers)
Keuken 8 m² (gelijkvloers)
Berging 5 m² (gelijkvloers)
Terras 16,4 m² (gelijkvloers)
Toilet 1 (gelijkvloers)
Toilet 1 (1e verdieping)
Tuin 70 m² (gelijkvloers)
Berging 1 (gelijkvloers)
Slaapkamer 1 (2e verdieping)
Slaapkamer 1 (2e verdieping)
Badkamer 1 (2e verdieping)

Plannen

Huis B.pdf download

Bebouwing

Type Gesloten
Bouwjaar 2022
Bewoonbare oppervlakte 176 m²
Bebouwde oppervlakte 73 m²
Oppervlakte grond 192 m²

Ruimtelijke ordening

Beschikbaar Bij oplevering
Oriëntatie tuin Zuid
Stedebouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkooprecht NEE
Verkavelingsvergunning NEE
Bouwvergunning JA
Beschermd erfgoed NEE
Niet overstromingsgevoelig


Interesse?   Neem snel contact op