DORP APPARTEMENT B1 te koop in Zoersel

DORP APPARTEMENT B1 te koop in Zoersel

VERKOCHT

Ref. DORP APPARTEMENT B1
1 slaapkamer
halfopen bebouwing
bewoonbare opp. 63 m²

Alle 3D beelden zijn niet bindend en louter ter presentatie

Ben je jong, ondernemend? Ga je samenwonen, kijk je uit naar een eigen woonst of zoek je een pied-à-terre? Liefst eentje die duurzaam en functioneel is? Maar ook stijlvol en praktisch zodat je zeker bent van voldoende comfort? Dit compact uitgevoerde appartement met 1 slaapkamer vormt de ideale uitvalsbasis. Proef van het leven en maak plannen voor de toekomst.
Dit tof gelijkvloersappartement van ca. 63 m² heeft alle troeven: ruime woonruimte & leefkeuken met aanpalend terras en gezellig tuintje, een berging, badkamer en ruime slaapkamer. 
De ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn toegankelijk via de lift en zijn verplicht bij aan te kopen. De fietsenbergingen zijn inbegrepen in de prijs.
Wil jij inzetten op verbindend wonen, duurzaamheid en een kwalitatieve afwerking? Dit BEN appartement heeft vele troeven: vloerverwarming in de woonruimte, ventilatiesysteem type D, warmtepomp, zonnepanelen, realistische budgetten voor keuken en badkamer én wordt opgetrokken in onderhoudsvriendelijke materialen. Het fiscale voordeel krijg je er als bonus bovenop. Nog een meerwaarde? De fraai aangelegde gemeenschappelijke, onderhoudsvriendelijke tuin met 2 wandelpaden met als extra een petanquebaan met zitbanken.
Garanties? Er wordt verkocht onder de Wet Breyne met 100% voltooiingsgarantie. Prijs is excl. registratierechten op het grondaandeel en BTW op het constructiegedeelte (+ kosten koper)  
Werken gestart - Reeds 30% verkocht!

Indeling

Slaapkamer 13,6 m² (gelijkvloers)
Toilet 1 (gelijkvloers)
Badkamer 5,5 m² (gelijkvloers)
Woonkamer 32 m² (gelijkvloers)
Keuken 6,25 m² (gelijkvloers)
Berging 3,71 m² (gelijkvloers)
Terras 20 m² (gelijkvloers)
Tuin 10 m² (gelijkvloers)

Plannen

App. B 1..pdf download

Bebouwing

Type Halfopen
Bouwjaar 2022
Bewoonbare oppervlakte 63 m²

Ruimtelijke ordening

Beschikbaar Bij oplevering
Oriëntatie tuin Zuid
Stedebouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkooprecht NEE
Verkavelingsvergunning NEE
Bouwvergunning JA
Beschermd erfgoed NEE
Niet overstromingsgevoelig


Interesse?   Neem snel contact op